Ken Burns БИДИ ДОНОР
СПАСИ ЖИВОТ
Дали знаете дека едно ваше дарување крв може да спаси
до три животи?
СТАНИ ДОНОР СТАНИ ЧЛЕН
БИДИ ДОНОР
СПАСИ ЖИВОТ
Дали знаете дека едно ваше дарување крв може да спаси
до три животи?
СТАНИ ДОНОР СТАНИ ЧЛЕН

Соработка со 30+ компании

Како да донирам?

Регистрација

Првиот чекор од процесот на донација е да ја пополните формата на нашата страна и да се регистирате како донадот на крв

Скрининг

После регистрацијата ќе бидете контатирани од нашиот тим за проверка на вашата крв и дали е компактабилна за дарување!

Донација

Сега вашата крв може да спаси повеќе животи!